God it-skik

Hvad skal virksomhedernes ledelse være opmærksom på, når den skal styre sikkert gennem tidens it-udfordringer? Det spørgsmål går Foreningen af Statsautoriserede Revisorer, ISACA, Foreningen af Interne Revisorer og Dansk IT tæt på i ”God it-skik”.

IT får en stadig større og større indflydelse på virksomhedernes succes. Derfor er det vigtigt, at it-området ikke bare er en sort boks for ledelsen.

"Ledelsens involvering i vigtige it-beslutninger, er en forudsætning for succesfulde it-projekter og optimal it anvendelse dermed opnåelse af virksomhedens overordnede målsætninger. Vi har derfor udarbejdet ”God it-skik” for at give ledelsen en række værktøjer, der kan hjælpe, når den skal tage it-beslutninger” siger formanden for Foreningen af Statsautoriserede Revisorers informatik-udvalg, Jess Kjær Mogensen.

I ”God it-skik” kan virksomhedernes øverste ledelse finde en række anbefalinger til, hvordan de for eksempel styrer og implementerer it-projekter eller organiserer drift og vedligehold.

”God it-skik” blev første gang udgivet i 1999, og har siden da gennemgået en række ændringer, så den er up to date i forhold til den teknologiske udvikling, og de øgede krav der stilles til ledelsens involvering, forståelse og håndtering af it-området.

Download filen her

Opsætning