Slide background

LÆS DET SENESTE NUMMER AF INFO

Slide background

IPPF IS CHANGING - JOIN THE EVOLUTION

IPPF
Slide background

BLIV MEDLEM

750 DKK/ÅR

(Gratis for studerende)

Slide background

TJEK FORENINGENS GRUPPE PÅ LINKEDIN

nyborg

NETWORKING

Seneste nyheder og blogs

Boost eller udvid din teoretiske viden!

Vi kender det alle sammen – en gang imellem er man måske lidt i tvivl om hvordan IIA/IPPF standarderne skal tolkes eller også har man brug for en hurtig ”opfriskning” af metodik. Det kan også være, at der er brug for lidt nye vinkler og inspiration til, hvordan vi kan udfører vores daglige arbejde.

Møde i Cybersikkerhedsudvalget

Den 30. marts 2023 deltog jeg, som repræsentant for IIA, for første gang i møde i Cybersikkerhedsudvalget. Øvrige udvalgsmedlemmer er primært repræsentanter for de store eksterne revisionshuse.

Kommende kurser og møder

0% 0

Temadag for den finansielle sektor

Sted: Trinity Hotel & Konference Center
Tid: Kl. 09.00 - 16.00

Formål


Formålet med foreningen er at styrke udviklingen inden for intern revision gennem deling af viden og ideer på det uddannelsesmæssige, etiske og professionelle plan. Formålet opnås via medlemsmøder og ved at udvikle og tilbyde kurser og mulighed for erfaringsudveksling til medlemmerne. Foreningen repræsenterer interne revisorer i private og offentlige virksomheder / organisationer og er medlem af The Institute of Internal Auditors (IIA Inc.) som globalt har mere end 200.000 medlemmer. Mere information om IIA er tilgængelig via: http://www.global.theiia.org

Definition på intern revision


Intern revision er en uafhængig, objektiv bekræftelses- og rådgivningsfunktion som har til hensigt at tilføre merværdi og forbedre organisationens drift. Den bidrager til at organisationen opnår sine målsætninger ved at benytte en systematisk og struktureret metode til at evaluere og forbedre effektiviteten og hensigtsmæssigheden af organisationens processer for risikostyring, kontrol og governance.

Fordele ved medlemskab


Blandt andet deltagelse i netværk, kompetenceudvikling og videndeling inden for fagområdet intern revision. Foreningens blad INFO med aktuelt nyt og faglige artikler. INFO udkommer i elektronisk form 3 gange om året. Mulighed for adgang til den elektroniske udgave af det velansete internationale fagtidsskrift: "The Internal Auditor" (Link) der udkommer 6 gange om året.

Opsætning